Etusivu » Kryptovaluuttakurssit – Tutki suosituimpien kryptovaluuttojen kursseja

Kryptovaluuttakurssit – Tutki suosituimpien kryptovaluuttojen kursseja

Top 10 kryptovaluuttakurssit reaaliajassa

Vastuuvapaus: Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa. Lisätietoja: etoro.com/trading/fees

Kryptovaluutat sijoituskohteena

Kryptovaluuttasijoittaminen on viime vuosien aikana lisääntynyt räjähdysmäisesti. Yksi syy suosion kasvuun on lisääntynyt, selkokielinen tiedon määrä siitä, mitä kryptovaluutat ovat ja miten ne toimivat. Kryptovaluutoista puhutaan enemmän ja enemmän arkisella tasolla ja yhä usampi ymmärtää niiden teknologiaa ja mahdollisuuksia. 

Toinen syy suosion kasvuun on se, että suuret yhtiöt ovat lähteneet kryptovaluuttasijoittamiseen mukaan, kuten mm. Tesla ja MIcroStrategy. Suuryhtiöt ja sijoitusinstituutiot ovat sijoittaneet kryptovaluuttoihin ja varsinkin Bitcoiniin miljardeja. Siinä missä 2017 Bitcoiniin sijoitti ns. tuulipukusijoittajat, nyt vuorossa ovat suuryhtiöt. 

Kolmas syy suosioon nousuun on varmaankin se, että kryptovaluuttojen ostamisesta on tullut tänä päivänä erittäin helppoa. Kryptovaluuttoja voi ostaa yhtä helposti kuin esimerkiksi osakkeita ja kryptovaluuttapörssit ovat auki 24/7 eli kryptoja voi ostaa mihin aikaan päivästä tahansa.

Kryptovaluutoissa sijoittajia houkuttelee niiden suuri arvonvaihtelu, jolloin  tuottoa voi saada aikaan jo hyvin lyhyessä ajassa ja tuotot voivat olla suuria. Toki kannattaa pitää mielessä, että kortilla on myös kääntöpuoli ja siinä missä voi saada suuria tuottoja, kasvaa rahojen menettämisriski samassa määrin. 

Alec_Crypto_FI

Kryptovaluuttakurssit yksilöllisesti

Pikaopas: Näin ostat kryptovaluuttoja!

Kryptovaluuttojen ostaminen ja säilöminen tapahtuu helposti ja turvallisesti eToron kaupankäyntialustalla. Saatavillasi on laaja valikoima eri kryptovaluuttoja (mm. Bitcoin, Ripple, Ethereum, Neo, Litecoin…). Kryptovaluuttojen lisäksi voit eToron kautta sijoittaa hyödykkeisiin, indekseihin sekä ETF:iä. Alla näet miten oman eToro-tilin avaaminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

 

Vaihe 1. Luo oma tilisi eToroon

Siirry eToron omille sivuille ja klikkaa sivun keskeltä löytyvää Liity heti-painiketta. Tämän jälkeen eToro pyytää sinua luomaan uuden käyttäjätunnuksen ja salasanan. Voit halutessasi myös kirjautua Facebook- tai Google-tilisi avulla. Kirjautumisen jälkeen  ohjaudut automaattisesti eToron kaupankäyntialustalle, jossa voit kokeilla Demo-tilin avulla, miten alusta käytännössä toimii. Leikkirahalla voit testata miten kryptovaluuttojen ostaminen tapahtuu alusta loppuun.

Vastuunvapaus: Noin 68% piensijoittajista menettää rahaa CFD-sopimuksissa. Sinun tulee harkita, voitko ottaa rahojen menettämisen riskiä.
Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jota ei ole reguloitu EU:n toimesta. Sijoita omalla riskilläsi.

Vaihe 2. Vahvista tilisi ja lisää rahaa

Kun haluat tehdä  oikean kryptovaluuttaoston, sinun tulee vahvistaa tilisi ja viedä rekisteröinti loppuun. Viereisen videon avulla näet helposti miten tilin vahvistus tapahtuu. 

Vahvistuksen jälkeen voit tallettaa tilillesi rahaa klikkaamalla vasemmasta valikosta löytyvää Talletus-painiketta. Talletuksen voit tehdä luottokortilla, pankkisiirtona, PayPalin kautta tai pikasiirtona. Minimitalletus eToro alustalle on 0 dollaria eli runsas 9 euroa.

Katso video

Vaihe 3. Osta kryptovaluuttaa ja säilö turvallisesti eToro Walletissa!

Tilin vahvistamisen ja rahansiirron jälkeen etsi haluamaasi kryptovaluuttaa (esim. Bitcoinia) yläreunasta löytyvän haun avulla. Tämän jälkeen klikkaa haluamasi kryptovaluutan kohdalla Käy kauppaa -painiketta ja eteesi avautuu ostolomake (ks. viereltä).

Ostolomakkeeseen voit asettaa haluamasi kauppasumman, jolla haluat kyseistä kryptovaluuttaa ostaa. Lopuksi klikkaa Avaa kauppa -painiketta ja olet tehnyt ensimmäisen kryptovaluuttaostosi!

eToro Walletin eli eToron kryptovaluuttalompakon saat käyttöösi lataamalla älypuhelimellesi sovelluskaupasta (Android tai iOS) eToro Wallet sovelluksen. Pääset kirjautumaan sovellukseen aiemmin luomillasi käyttäjätunnuksilla. 

Vastuunvapaus: Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jota ei ole reguloitu EU:n toimesta. Sijoita omalla riskilläsi.

osta bitcoin etoro

Kryptovaluutat ovat volatiili instrumentti, jonka arvonheilahtelut voivat olla lyhyillä aikaväleillä suuria, eivätkä ne siksi sovi kaikille
sijoittajille. Suora kryptovaluuttasijoittaminen ei ole reguloitua EU:n arvopaperiviranomaisten toimesta. Kryptovaluutoissa on aina riski pääoman menettämiseen.

Vastuuvapauslauseke: eTorossa voit sijoittaa myös CFD-, eli hinnanerotussopimuksiin (viputuotteet). Ne ovat monimutkaisia sijoitustuotteita, joissa on
aina riskinä pääoman menettäminen vipuvaikutuksen vuoksi. Noin 68% piensijoittajista menettää rahaa hinnanerotussopimuksien kanssa. Sinun tulee arvioida,
ymmärräthän sijoitustuotteiden toimintalogiikan ja onko sinulla varaa menettää rahaa.

Yleisimmät kysymykset kryptovaluuttoihin liittyen

Yes you can edit every single element.

etoro

Osta osakkeita eTorossa - Amerikkalaiset osakkeet 0€ välityspalkkiolla!

Vastuuvapaus: Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa. Lisätietoja on osoitteessa etoro.com/trading/fees