Etusivu » Scanfil järjestää pääomamarkkinapäivänsä yhteydessä Suzhoun tehtaan virtuaalisen esittelykierroksen

Scanfil järjestää pääomamarkkinapäivänsä yhteydessä Suzhoun tehtaan virtuaalisen esittelykierroksen

Scanfil järjestää pääomamarkkinapäivänsä yhteydessä Suzhoun tehtaan virtuaalisen esittelykierroksen

| Source:

Scanfil Oyj

Scanfil Oyj

Sievi, FINLAND

English
Finnish

Scanfil Oyj Lehdistötiedote 8.9.2021 klo 9:00

Scanfil järjestää pääomamarkkinapäivänsä yhteydessä Suzhoun tehtaan virtuaalisen esittelykierroksen

Scanfil järjestää tiistaina 14.9.2021 klo 10-13.30 yhtiön historian ensimmäisen pääomamarkkinapäivän. Scanfil tarjoaa myös ensimmäisenä suomalaisena yhtiönä sijoittajille suunnatun virtuaaliseen tehdasesittelyn.

Kohteena on elektroniikka ja järjestelmäintegraatioihin erikoistunut Suzhoun tehdas Kiinassa, jonka tuotanto- ja varastopinta-alan kaksinkertaistamiseen tähtäävä hankesuunnittelu aloitettiin elokuussa 2021.

”Tämä on sijoittajille erinomainen tilaisuus päästä tutustumaan yhteen Scanfilin SMART-teknologiaohjelman lippulaivatehtaista. Aloitimme koronakriisin vuoksi järjestämään asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua tuotantoomme etänä ja nyt tarjoamme samaa mahdollisuutta sijoittajille”, kertoo Scanfilin toimitusjohtaja Petteri Jokitalo. ”Tämä on ihmisten terveyden huomioonottava sekä aikaa ja ympäristöä säästävä tapa toimia, joka on tullut jäädäkseen”

Tilaisuus järjestetään ns. hybriditapahtumana samanaikaisesti verkossa ja fyysisesti Sanomatalossa Helsingissä. Päivitetty ohjelma on nähtävillä: http://www.scanfil.com/cmd-fi.

Osallistujat voivat rekisteröityä täällä.

Lisätietoja:

Pasi Hiedanpää
Johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä
puh. 050 378 2228
pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Scanfil lyhyesti

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.
Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat moduuleita tai integroituja tuotteita muun muassa itsepalveluratkaisuihin, automaatiojärjestelmiin, langattomiin viestintämoduleeihin, ilmanvaihdon ohjausjärjestelmiin, keräys- ja lajitteluratkaisuihin, analysaattoreihin ja säähavainnointiin liittyviin laitteisiin. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, turvallisuus, energia-, cleantech-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu kymmenen tehdasta Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Lue lisää: www.scanfil.com

Tags

capital markets day

virtual

virtual factory tour

pääomamarkkinapäivä

virtuaalinen

virtuaalinen tehdaskierrosAlkuperäinen artikkeli