Etusivu » Scanfil Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja esittely verkossa

Scanfil Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja esittely verkossa

Scanfil Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja esittely verkossa

Scanfil Oyj:n tilinpäätöstiedotteen julkistaminen ja esittely verkossa

SCANFIL OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 15.2.2021 klo 10.00

SCANFIL OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEEN JULKISTAMINEN JA ESITTELY VERKOSSA

Scanfil Oyj julkistaa 1.1.-31.12.2020 tilinpäätöstiedotteen torstaina 18.2.2021 klo 08.00. Analyytikoilla, sijoittajilla ja tiedotusvälineillä on mahdollisuus seurata tilinpäätöstiedotteen esittelyä samana päivänä 18.2.2021 klo 10.00 alkaen verkossa. Tilaisuuteen voi osallistua https://scanfil.videosync.fi/2020-tulokset kautta.

Tilinpäätöstiedotteen esittelee toimitusjohtaja Petteri Jokitalo. Analyytikot, sijoittajat ja tiedotusvälineet voivat lähettää ennakkoon tilinpäätöstiedotteeseen liittyviä kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen minna.oksanen@scanfil.com 18.2.2021 klo 9.00 saakka. Tilaisuudessa on myös mahdollista laittaa kysymyksiä Chatin kautta. Kysymykset käsitellään esityksen lopussa.

Tilinpäätöstiedote 1.1.-31.12.2020 on luettavissa torstaina 18.2.2021 julkistuksen jälkeen noin klo 8.00 osoitteessa scanfil.com. Esitysmateriaali on luettavissa verkkolähetyksen loputtua, osoitteessa https://scanfil.com/fi/sijoittajat. Tallenne osavuosikatsauksen esittelytilaisuudesta on katsottavissa yhtiön verkkosivuilla myöhemmin saman päivän aikana.

SCANFIL OYJ

Petteri Jokitalo
toimitusjohtaja

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, scanfil.com

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat tuotantoyksiköt.

Alkuperäinen artikkeli