Etusivu » Incap Oyj: Incapin hallitus täsmentää ehdotustaan ylimääräiselle yhtiökokoukselle osakeantivaltuutuksen osalta

Incap Oyj: Incapin hallitus täsmentää ehdotustaan ylimääräiselle yhtiökokoukselle osakeantivaltuutuksen osalta

Incap Oyj: Incapin hallitus täsmentää ehdotustaan ylimääräiselle yhtiökokoukselle osakeantivaltuutuksen osalta

Incap Oyj Pörssitiedote 16.10.2020 klo 14.00 (EEST)

Incapin hallitus täsmentää ehdotustaan ylimääräiselle yhtiökokoukselle osakeantivaltuutuksen osalta

Yhtiön 1.10.2020 julkaisemassa ylimääräisessä yhtiökokouskutsussa hallitus ehdotti, että yhtiökokous valtuuttaisi hallituksen päättämään osakkeenomistajien merkintäetuoikeuden mukaisesta osakeannista siten, että valtuutuksen nojalla voitaisiin antaa enintään 4 365 168 uutta osaketta. Hallitus täsmentää ehdotustaan yhtiökokoukselle siten, että valtuutuksen nojalla voitaisiin antaa enintään 1 455 056 uutta osaketta. Muilta osin ehdotus säilyy ennallaan. Ylimääräinen yhtiökokous järjestetään 23.10.2020.

INCAP OYJ

Hallitus

Lisätietoja (englanniksi):

Otto Pukk, toimitusjohtaja, puh. +372 508 0798

JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

Yhtiön kotisivut www.incapcorp.com

INCAP LYHYESTI

Incap Oyj on globaali elektroniikan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa valmistuspalveluita keskitetysti. Luotettuna kumppanina Incap on asiakkaidensa tukena koko valmistusarvoketjun läpi – oli kyse sitten suurista monikansallisista yhtiöistä, keskisuurista yrityksistä tai pienistä startupeista. Incap tarjoaa uusinta teknologiaa vahvan yrittäjähenkisen ilmapiirin ja erittäin osaavan henkilöstönsä voimin. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa, Slovakiassa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa ja sen palveluksessa on noin 1 300 työntekijää. Incapin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997 lähtien.

Alkuperäinen artikkeli