Etusivu » Saga Fursin huutokaupassa myytiin 4 miljoonaa minkinnahkaa

Saga Fursin huutokaupassa myytiin 4 miljoonaa minkinnahkaa

logo.jpg

Saga Fursin huutokaupassa myytiin 4 miljoonaa minkinnahkaa

Saga Furs Oyj, sisäpiiritiedote, 14.9.2020 klo 18.35

Saga Fursin 8.9. alkaneen huutokaupan minkinnahkojen myynti päättyi tänään. Tarjolla oli ennätykselliset 5,6 miljoonaa minkinnahkaa. Näistä myytiin 4,2 miljoonaa, joka on kautta aikojen suurin yhtiön välittämä minkinnahkamäärä. Huutokauppaan osallistui 60 ostajaa, mikä on enemmän kuin yhdessäkään kansainvälisessä huutokaupassa tänä vuonna. Suurimmat ostot tehtiin Kiinaan. Ostoja tekivät myös turkkilaiset ja kreikkalaiset asiakkaat.

”Yhtiö on pystynyt poikkeuksellisissa olosuhteissa myymään enemmän minkinnahkoja kuin edellisellä kaudella, vaikka merkittävä osa kuluvalla kaudella vastaanotetuista nahoista siirtyykin myytäväksi vuonna 2021”, sanoo Saga Fursin toimitusjohtaja Magnus Ljung.

”Hintataso on poikkeuksellisen alhainen, mikä kertoo Covid-19-pandemian luomasta epävarmuudesta eri markkina-alueilla. Tämä tarkoittaa, että monet tuottajat eivät pysty jatkamaan tuotantoaan tämän kauden jälkeen”, Ljung jatkaa.

Turkishuutokauppa jatkuu ketunnahkojen myynnillä ja päättyy 16.9., jolloin yhtiö antaa koko huutokauppaa koskevan pörssitiedotteen.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Mikko Hovén, puh. 050 340 4679

www.sagafurs.com

Alkuperäinen artikkeli