Etusivu » Panostaja Oyj nimitysuutinen: Riikka Kivimäki Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

Panostaja Oyj nimitysuutinen: Riikka Kivimäki Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

Panostaja Oyj nimitysuutinen: Riikka Kivimäki Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

Panostaja Oyj Pörssitiedote, muutokset johdossa 25.5.2020 klo 12.00


Panostaja Oyj nimitysuutinen: Riikka Kivimäki Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

Panostajan sijoituskohteen Oscar Software Holdings Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu datanomi, MBA Riikka Kivimäki (s. 1968). Yhtiön aiempi toimitusjohtaja Simo Salminen jättää samalla tehtävänsä.
Kivimäki ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan viimeistään 10.8.2020. Oscar Software Holdings Oy:n väliaikaisena toimitusjohtajana toimii hallituksen jäsen ja Panostajan sijoitusjohtaja Miikka Laine, kunnes Riikka Kivimäki aloittaa tehtävässään.

Riikka Kivimäellä on yli 20 vuoden kokemus tuote- ja palvelukehityksestä ja sen johtamisesta IT-toimialalta, jossa hän on toiminut erilaisissa johtotehtävissä. Ennen siirtymistään Oscarille Kivimäki on työskennellyt viimeksi Sofigate Oy:ssä Senior Executive-roolissa vastaten Mid-Market liiketoimintayksiköstä. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. Sofigate Tampere Oy:n toimitusjohtajana, Teleperformance Finland Oy:n toimitusjohtajana sekä useissa eri johtotehtävissä Telia Mobile Suomen palveluksessa. Hänellä on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta henkilöstöä ja asiakkaita kuunnellen.

Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on seitsämän enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2019 konsernin liikevaihto oli 190 miljoonaa euroa. www.panostaja.fi

Alkuperäinen artikkeli

Jätä kommentti

facebook twitter