Etusivu » MARIMEKON VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PAIKKA MUUTTUU; VAADITTU ENEMMISTÖ KANNATTAA KAIKKIA YHTIÖKOKOUKSELLE TEHTYJÄ EHDOTUKSIA

MARIMEKON VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PAIKKA MUUTTUU; VAADITTU ENEMMISTÖ KANNATTAA KAIKKIA YHTIÖKOKOUKSELLE TEHTYJÄ EHDOTUKSIA

Marimekko Oyj, Pörssitiedote, 6.4.2020 klo 11.00

MARIMEKON VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PAIKKA MUUTTUU; VAADITTU ENEMMISTÖ KANNATTAA KAIKKIA YHTIÖKOKOUKSELLE TEHTYJÄ EHDOTUKSIA

Marimekon varsinaisen yhtiökokouksen paikka on muuttunut. Varsinainen yhtiökokous 8.4.2020 järjestetään nyt yhtiön pääkonttorissa osoitteessa Puusepänkatu 4, Helsinki. Turvallisuussyistä osakkeenomistajia on kehotettu osallistumaan yhtiökokoukseen valtakirjan välityksellä eikä saapumaan kokouspaikalle.

Yhtiökokous alkaa klo 13 ja sitä voi seurata suomeksi reaaliaikaisena yhtiön verkkosivuilla https://company.marimekko.com/fi/sijoittajat/hallinto/yhtiokokous/yhtiokokous-2020/
Samalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joihin yhtiö vastaa verkkosivuillaan viimeistään 9.4.2020.

Kokous ja kaikki esitykset, mukaan lukien toimitusjohtajan katsaus, pidetään niin lyhyinä kuin mahdollista ja minimivaatimukset täyttävinä. Yhtiökokoukseen osallistuvien hallituksen jäsenten määrä on rajoitettu minimiin. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua eikä mahdollisuutta keskustella yhtiön johdon kanssa. Marimekko-talon myymälät ja ravintola ovat kiinni.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tähän mennessä saatujen valtakirjojen ja äänestysohjeiden osalta voidaan todeta, että lain vaatima enemmistö kannattaa jokaista yhtiön julkistamaa yhtiökokoukselle tehtyä esitystä.

MARIMEKKO OYJ
Konserniviestintä

Anna Tuominen
Puh. 040 584 6944
anna.tuominen@marimekko.com

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2019 tuotteiden brändimyynti oli 251 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 125 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 450 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.marimekko.com

Jätä kommentti

facebook twitter