Etusivu » Cramo Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimies

Cramo Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimies

logo.gif

Cramo Oyj Pörssitiedote 6.4.2020 klo 17.00 EET

Cramo Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on nimetty välimies

Boels Topholding B.V.:ltä (“Boels”) saadun tiedon mukaan Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on nimennyt yksijäsenisen välimiesoikeuden muiden kuin Boelsin omistuksessa olevien Cramo Oyj:n (“Cramo”) ulkona olevien osakkeiden lunastamista koskevaan lunastusmenettelyyn. Välimiesoikeuden muodostaa OTT Pekka Timonen.

Kuten aiemmin on julkistettu, Boels on 14.2.2020 käynnistänyt Cramon vähemmistöosakkeita koskevan osakeyhtiölain 18 luvun mukaisen lunastusmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Cramon liikkeeseen lasketut ja ulkona olevat osakkeet. Aiemmin on julkistettu myös, että Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on 5.3.2020 antamallaan päätöksellä määrännyt lunastusmenettelyyn uskotuksi mieheksi professori Kari Hopun.

CRAMO OYJ

Lisätietoja:

Ville Halttunen, talous- ja rahoitusjohtaja, puh: +358 50 346 0868, sähköposti: ville.halttunen@cramo.com

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cramogroup.com

Cramo on yksi Euroopan johtavista kone- ja laitevuokrauspalveluyrityksistä, jonka liikevaihto oli 613 miljoonaa euroa vuonna 2019. Cramon noin 300 toimipistettä 11 markkina-alueella palvelee noin 150 000 asiakasta täyden valikoiman kone- ja laitevuokrauspalveluilla. Cramolla on vankka markkina-asema kaikilla avainmarkkinoilla sekä vahva fokus vaativimpiin asiakkaisiin korjaus- ja uudisrakentamisen, teollisuuden sekä julkisen sektorin markkinoilla. Cramo (CRA1V) on listattu Nasdaq Helsingissä. Boels Topholding B.V. on hankkinut yli 90 prosenttia kaikista Cramon osakkeista ja tulee poistamaan yhtiön Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua.

Lisätietoja: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup

Jätä kommentti

facebook twitter