Etusivu » MARIMEKON TILINPÄÄTÖS 2019 ON JULKAISTU

MARIMEKON TILINPÄÄTÖS 2019 ON JULKAISTU

Marimekko Oyj, Pörssitiedote 17.3.2020 klo 16.30

MARIMEKON TILINPÄÄTÖS 2019 ON JULKAISTU

Marimekko Oyj:n vuoden 2019 tilinpäätös on julkaistu tänään. Tilinpäätösjulkaisu sisältää konsernitilinpäätöksen, emoyhtiön tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen sekä selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista. Samalla Marimekko julkaisee selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen. Tilinpäätös ja muut nyt julkaistavat dokumentit ovat tämän tiedotteen liitteenä, ja ne ovat luettavissa myös yhtiön kotisivuilla osoitteessa company.marimekko.com.

Painettu tilinpäätös on saatavilla viimeistään viikolla 15 ja sen voi tilata yhtiön kotisivuilta.

MARIMEKKO OYJ
Konserniviestintä

Anna Tuominen
Puh. 040 584 6944
anna.tuominen@marimekko.com

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2019 tuotteiden brändimyynti oli 251 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 125 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 450 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.marimekko.com

Liitteet

Marimekko_tilinpäätös_2019_FIMarimekko_Selvitys_hallinto-ja_ohjausjärjestelmästä_2019Marimekko_Palkka-ja_palkkioselvitys_ja_palkitsemisraportti_2019

Jätä kommentti

facebook twitter