Etusivu » Dovre Groupin vuosikertomus 2019 julkaistu

Dovre Groupin vuosikertomus 2019 julkaistu

Dovre Group Oyj Pörssitiedote 4.3.2020 klo 15.30

DOVRE GROUPIN VUOSIKERTOMUS 2019 JULKAISTU

Dovre Group Oyj:n vuoden 2019 vuosikertomus on julkaistu tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön kotisivulla osoitteessa www.dovregroup.com -> Investors. Vuosikertomus sisältää toimitusjohtajan katsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista, konsernin ja emoyhtiön tilinpäätökset sekä tilintarkastuskertomuksen ja selvityksen yhtiön hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

Lisätietoja:
Dovre Group Oyj
Mari Paski, talousjohtaja
mari.paski@dovregroup.com
puh. 020 436 2000

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Venäjällä, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 650 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com

Liite

Dovre Group_2019_Vuosikertomus_FIN

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.