Etusivu » Talenom Oyj on kolmannen kerran peräkkäin yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenom Oyj on kolmannen kerran peräkkäin yksi Suomen parhaista työpaikoista

Logo.jpg

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 14.02.2020 kello 10:00

Talenom Oyj on kolmannen kerran peräkkäin yksi Suomen parhaista työpaikoista

Talenom Oyj on kolmannen kerran peräkkäin Great Place to Workin Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksen mukaan yksi Suomen parhaista työpaikoista. Talenom sijoittui tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa neljänneksi.

“Olemme erittäin hyvillämme tuloksesta. Ymmärrämme, että vaikka matka kohti kunnianhimoista tavoitettamme ja Suomen parasta työpaikkaa on vielä kesken, olemme jälleen kerran osoittaneet kuuluvamme suomalaisten työnantajien parhaimmistoon. Henkilöstötyytyväisyyden parantaminen on yksi strategisista tavoitteistamme ja tinkimättömälle työlle sen edistämiseksi tullaan edelleen laittamaan paljon painoarvoa”, sanoo Talenomin toimitusjohtaja Otto-Pekka Huhtala.

Jo aiemmin Talenomille myönnettiin kolmannen kerran peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Trust Index -henkilöstökyselyssä mitattu kokemus työpaikastaan on riittävän hyvä.

TALENOM OYJ

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 58,0 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2018 verrattuna 18,6 %. Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,7 % vuosina 2005 – 2019.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi

Jätä kommentti

facebook twitter