Etusivu » Robit Oyj: Robit Oyj kirjaa 0,8 miljoonaa euroa vuoden 2019 EBITA tulokseen viimeiselle neljännekselle

Robit Oyj: Robit Oyj kirjaa 0,8 miljoonaa euroa vuoden 2019 EBITA tulokseen viimeiselle neljännekselle

ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.2.2020 KLO 12.10

Robit Oyj kirjaa 0,8 miljoonaa euroa vuoden 2019 EBITA tulokseen viimeiselle neljännekselle

Robit Oyj tarkensi vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla Down the Hole -liiketoimintansa valmistusstrategiaa ja päätti yhdistää Halco-tuotteiden valmistuksen Brighousessa (UK) yhtiön Chesterfieldin (UK) ja Perthin (AU) tuotantoyksiköihin.

Päätös tuotannon siirtämisestä tehtiin heinäkuun alussa 2019 ja tähän liittyen yhtiö kirjasi noin 1,0 miljoonan euron alaskirjauksen Halco Brighousen tuotantotilojen käyttöoikeudesta.

Helmikuussa 2020 Robit on edelleenvuokrannut nämä tilat ja arvioinut uudelleen kirjauksen perusteet. Arvioinnin perusteella yhtiö kirjaa vuoden 2019 viimeiselle neljännekselle noin 0,8 miljoonan euron tuloutuksen. Vuositasolla tästä vastuusta ei syntynyt olennaista tulosvaikutusta.

ROBIT OYJ
Tommi Lehtonen, CEO

Lisätietoja:
Tommi Lehtonen, CEO
+358 40 724 9143
tommi.lehtonen@robitgroup.com

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, louhinta ja tuenta, maanalainen rakentaminen sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kahteen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer ja Down-the-Hole. Yhtiöllä on maailmalla 14 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com

Jätä kommentti

facebook twitter