Etusivu » Rauten tilinpäätös, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sekä palkka- ja palkkioselvitys 2019 julkaistu

Rauten tilinpäätös, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sekä palkka- ja palkkioselvitys 2019 julkaistu

RAUTE OYJ PÖRSSITIEDOTE 13.2.2020 17.00

RAUTEN TILINPÄÄTÖS, SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ, SELVITYS MUISTA KUIN TALOUDELLISISTA TIEDOISTA SEKÄ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2019 JULKAISTU

Raute Oyj:n tilintarkastettu konsernitilinpäätös vuodesta 2019 on julkistettu pdf-muodossa. Se on luettavissa yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.raute.com > Sijoittajat > Julkaisut. Painettu konsernitilinpäätös on tilattavissa osoitteesta ir@raute.com.

Raute Oyj:n selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sekä palkka- ja palkkioselvitys ja palkitsemisraportti vuodelta 2019 on julkaistu. Selvitykset ovat luettavissa yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.raute.com > Sijoittajat > Hallinnointi.

RAUTE OYJ
Tarja Järvinen
talousjohtaja

LISÄTIETOJA:
Talousjohtaja Tarja Järvinen, Raute Oyj, 040 658 3562

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

RAUTE LYHYESTI:
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2019 oli 151,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2019 lopussa oli 778. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Liitteet

Raute Oyj Tilinpäätös 2019Selvitys_hallinto-_ja_ohjausjarjestelmasta_2019Selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista 2019Palkka-_ja_palkkioselvitys_seka_palkisemisraportti 2019

Jätä kommentti

facebook twitter