Etusivu » Nexstim Oyj:n lisenssineuvottelut johtavan kalifornialaisen akateemisen instituutin kanssa päättyivät

Nexstim Oyj:n lisenssineuvottelut johtavan kalifornialaisen akateemisen instituutin kanssa päättyivät

Yhtiötiedote, Helsinki, 16.1.2020 klo 13.30 (EET)

Nexstim Oyj:n lisenssineuvottelut johtavan kalifornialaisen akateemisen instituutin kanssa päättyivät

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) kertoi yhtiötiedotteessaan 2.10.2019 aloittaneensa lisensointineuvottelut Yhdysvalloissa Kaliforniassa sijaitsevan johtavan akateemisen instituutin kanssa.

Yhtiö ilmoittaa nyt, että instituutti on päättänyt olla tällä hetkellä jatkamatta lisenssineuvotteluja kolmansien osapuolten kanssa, koska se on saanut täyden rahoituksen NIH:lta (National Institutes for Health) kliiniselle ja ohjelmistokehitysprojektilleen. Nexstim ja instituutti miettivät nyt aktiivisesti muita mahdollisen yhteistyön muotoja.

Nexstimin toimitusjohtaja Martin Jamieson kommentoi: ”Olemme iloisia, että instituutti on saanut niin laajan NIH-rahoituksen ja ymmärrämme täysin heidän nykyisen asemansa. Keskustelemme nyt aktiivisesti muista mahdollisen yhteistyön muodoista. Uskomme Nexstimissä edelleen, että ainutlaatuinen TMS:n navigaatiotarkkuus on välttämätön edellytys paremmille hoitotuloksille. Instituutin teknologia yhdessä Nexstimin SmartFocus® -teknologian kanssa voisi muodostaa lupaavan uuden ja tehokkaan hoitovaihtoehdon erittäin vaikeahoitoisille masennuspotilaille.”

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Martin Jamieson, toimitusjohtaja
+44 (0)771 516 3942
martin.jamieson@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Nexstim Plc Company Announcement_Licencing negotiations end_FIN_Final

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.