Etusivu » Valoe neuvottelee Liettuan aurinkokennotehtaan jäljellä olevan kauppahinnan maksujärjestelyistä

Valoe neuvottelee Liettuan aurinkokennotehtaan jäljellä olevan kauppahinnan maksujärjestelyistä

Valoe Oyj Sisäpiiritieto 2.12.2019 klo 9.50

Valoe Oyj:n (“Yhtiö”) ja Global BOD Group SIA:n (”BOD”) välinen JCS SoliTek R&D:n (“SoliTek”) aurinkokennoliiketoimintaa koskeva kauppa tuli voimaan ja Liettuassa olevan aurinkokennotehtaan omistus siirtyi Valoelle 28.10.2019. 21.10.2019 tiedotetun mukaisesti Valoen oli määrä maksaa kauppahinnasta 0,5 miljoonaa euroa vaihtovelkakirjalla, jonka Yhtiö antoi BOD:lle 5.11.2019, ja maksaa 1,1 miljoonaa euroa BOD:lle 30.11.2019 mennessä.

Valoe ei ole vielä maksanut jäljellä olevaa kauppahintaa. Osapuolet neuvottelevat loppukauppahinnan maksamiseen ja vaihtovelkakirjalainaan liittyvistä järjestelyistä. Yhtiö tiedottaa erikseen, kun neuvottelut on saatu päätökseen.

Mikkelissä 2. päivänä joulukuuta 2019

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Jätä kommentti

facebook twitter