Etusivu » Keskisuomalainen Oyj suunnittelee sanomalehtipainamisen uudelleenjärjestelyä

Keskisuomalainen Oyj suunnittelee sanomalehtipainamisen uudelleenjärjestelyäKeskisuomalainen Oyj suunnittelee sanomalehtipainamisen uudelleenjärjestelyä

Keskisuomalainen Oyj, sisäpiiritieto, pörssitiedote 10.10.2019 klo 15.00

Keskisuomalainen Oyj suunnittelee sanomalehtipainamisen uudelleenjärjestelyä. Sen tytäryhtiö Hämeen Lehtipaino Oy on käynnistämässä tähän liittyviä yt-neuvotteluita.

Neuvotteluissa tutkitaan mahdollisuuksia tehdä rakenteellisia muutoksia ja uudelleenjärjestelyjä Keskisuomalainen-konsernin sanomalehtipainojen toimintaan. Konserni suunnittelee lehtipainojen määrän vähentämistä ja toiminnan tehostamista. Keskisuomalainen Oyj:llä on tällä hetkellä kuusi sanomalehtipainoa kolmessa yhtiössä. Lehtisepät Oy:llä on painot Jyväskylässä, Pieksämäellä, Tuusulassa sekä Lahdessa, Hämeen Lehtipaino Oy:llä on paino Hämeenlinnassa ja Kaakon Viestintä Oy:n paino sijaitsee Kouvolassa.

Toteutuessaan suunnitelma johtaa Hämeenlinnan sanomalehtipainon sulkemiseen. Tällä uudelleenjärjestelyllä tavoitellaan n. 1 M€:n tehostamishyötyjä, jotka toteutuisivat täysimääräisesti vuonna 2021. Mahdolliset osa-aikaistamiset ja irtisanomiset koskevat arviolta enintään 22 henkilöä.

Lisätietoja: Vesa-Pekka Kangaskorpi, toimitusjohtaja, Keskisuomalainen Oyj, puh: 050 688 33

Keskisuomalainen Oyj

Vesa-Pekka Kangaskorpi

toimitusjohtaja

www.keskisuomalainen.com

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.