Etusivu » Aspon rahoitusjohtaja Harri Seppälä jättää tehtävänsä huhtikuussa 2020

Aspon rahoitusjohtaja Harri Seppälä jättää tehtävänsä huhtikuussa 2020

ASPO Oyj
Pörssitiedote
10.10. 2019 klo 9.00

Aspon rahoitusjohtaja Harri Seppälä jättää tehtävänsä huhtikuussa 2020

Aspo Oyj:n rahoitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen Harri Seppälä jättää tehtävänsä terveydellisistä syistä johtuen. Yhtiön ja Seppälän välisen sopimuksen mukaan hän jää pois tehtävästään huhtikuussa 2020.

Harri Seppälä on työskennellyt Aspon rahoitusjohtajana vuodesta 2008 ja hän on vastannut myös yhtiön sijoittajasuhteiden hoitamisesta.

”Olemme hyvin kiitollisia Harrille hänen pitkästä urastaan ja vahvasta panoksestaan Aspon rahoitusjohtajana. Monialayhtiönä Aspon luonteeseen kuuluu rahoitus- ja pääomamarkkinoiden aktiivinen hyödyntäminen, ja Harrin ammattitaito on ollut yhtiöllemme ensiarvoisen tärkeä voimavara. Koko henkilökuntamme puolesta toivotan Harrille kaikkea hyvää jatkoon”, kommentoi Aspon toimitusjohtaja Aki Ojanen.

Aspo käynnistää uuden rahoitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi.

ASPO Oyj

Aki Ojanen
Toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.

Jätä kommentti