Etusivu » Silmäasema Oyj: Lääketieteellinen johtaja Roope Sihvola Silmäaseman johtoryhmän jäseneksi

Silmäasema Oyj: Lääketieteellinen johtaja Roope Sihvola Silmäaseman johtoryhmän jäseneksi

Silmäasema Oyj

Pörssitiedote
17.9.2019 klo 16.15

Silmäaseman lääketieteellinen johtaja Roope Sihvola (LT, silmätautien erikoislääkäri) on nimitetty Silmäaseman johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuulleen kuuluvat Silmäaseman toiminnan kliininen laatu, lääkäriyhteistyö sekä näönhuoltoketjun ja sairaalatoiminnan hoitoprosessien kehittäminen. Lääketieteellinen johtaja toimii tiiviissä yhteistyössä Silmäasemalla toimivien ammatinharjoittajalääkärien kanssa.

– Silmäaseman hyvän näkemisen palvelu- ja hoitoketju ulottuu optikon näöntutkimuksista aina vaativiin silmäleikkauksiin saakka. Tavoitteemme on vahvistaa koko ketjun asiakaslähtöisyyttä, sisäistä yhteistyötä sekä toiminnallista tehokkuutta korkea kliininen laatu joka hetki varmistaen. Lääketieteellisen johtajan rooli johtoryhmässä tukee tätä tavoitetta hyvin, toteaa toimitusjohtaja Jussi Salminen.

Silmäaseman johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Jussi Salminen, talousjohtaja Sari Nordblad, liiketoimintajohtaja Tapani Kyrki, myyntijohtaja Jyrki Alamäki, henkilöstöjohtaja Sirkkaliisa Kulmala sekä lääketieteellinen johtaja Roope Sihvola.

SILMÄASEMA OYJ

Jussi Salminen
toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Jussi Salminen, puh. 040 834 5818
Lääketieteellinen johtaja Roope Sihvola, puh. 050 501 1920

Viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö Mikko Merisaari p. 050 521 4055

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes 150 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa sekä yhdeksän myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti