Etusivu » Siili Solutions Oyj:n osakkeelle LP-markkinatakaus Lago Kapital Oy:ltä

Siili Solutions Oyj:n osakkeelle LP-markkinatakaus Lago Kapital Oy:ltä

logo.jpg

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 30.9.2019 kello 14:00

Siili Solutions Oyj ja Lago Kapital Oy ovat tehneet Nasdaq Helsingin Liquidity Providing (LP) -toiminnan edellytykset täyttävän markkinatakaussopimuksen.
Sopimuksen mukaan Lago Kapital Oy antaa Siili Solutions Oyj:n osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on 4 % laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään 3000 euroa vastaavan osakemäärän.

Lago Kapital Oy sitoutuu antamaan Siili Solutions Oyj:n osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen Pörssin kaupankäyntijärjestelmässä jokaisena pörssipäivänä vähintään kahdeksankymmentäviisi (85) prosenttia jatkuvan kaupankäynnin ajasta.

Sopimuksen mukainen markkinatakaus alkaa 1.10.2019. Sopimus on voimassa kolmen kuukauden määräajan ja jatkuu sen jälkeen yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Siili Solutions Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi
puhelin: 0400 447 464, sähköposti: timo.luhtaniemi(at)siili.com

Talousjohtaja Aleksi Kankainen
Puhelin: 040 534 2709, sähköposti: aleksi.kankainen(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on uuden ajan ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani, joka tuottaa koko tietojärjestelmän kattavia teknologiariippumattomia IT-asiantuntijapalveluita Suomen ja maailman johtaville yrityksille. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut nopeasti ja kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Jätä kommentti

facebook twitter