Etusivu » SELIGSON & CO OMXH25 PÖRSSINOTEERATTU RAHASTO UCITS ETF: HALLINNOIVAN YHTIÖN YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTOS JA RAHASTON SÄÄNTÖMUUTOS 1.11.2019

SELIGSON & CO OMXH25 PÖRSSINOTEERATTU RAHASTO UCITS ETF: HALLINNOIVAN YHTIÖN YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTOS JA RAHASTON SÄÄNTÖMUUTOS 1.11.2019

Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj
PÖRSSITIEDOTE 30.9.2019

SELIGSON & CO OMXH25 PÖRSSINOTEERATTU RAHASTO UCITS ETF: HALLINNOIVAN YHTIÖN YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTOS JA RAHASTON SÄÄNTÖMUUTOS 1.11.2019

Seligson & Co OMX Helsinki 25 pörssinoteerattua rahastoa hallinnoivan yhtiön eli Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous on 30.9.2019 päättänyt muuttaa Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj:n yhtiöjärjestystä 1.3.2019 voimaantulleen uuden Sijoitusrahastolain (213/2019) seurauksena.

Muutokset koskevat seuraavia yhtiöjärjestyksen kohtia: 4§ Hallitus, 7§ Tilintarkastajat ja 9§ Varsinainen yhtiökokous. Kaikkien hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien valinta tehdään jatkossa yhtiökokouksessa osuudenomistajien edustajiston sijaan. Liitteenä on uusi yhtiöjärjestys kokonaisuudessaan sekä vertailutaulukko muutoksista. Muutoksilla ei ole vaikutusta Seligson & Co OMX Helsinki 25 pörssinoteerattuun rahastoon tai rahaston osuudenomistajiin.

Lisäksi Seligson & Co OMX Helsinki 25 pörssinoteerattu rahasto UCITS ETF:n rahastokohtaiset ja Seligson & Co Rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen yhteiset säännöt muuttuvat 1.11.2019. Säännöt ovat tämän tiedotteen liitteenä ja löytyvät internet-osoitteesta www.seligson.fi.

Rahastokohtaisista säännöistä on poistettu säilytysyhteisön tiedot (tieto on lisätty rahastojen yhteisiin sääntöihin).Rahastojen yhteisiin sääntöihin on lisätty maininta säilytysyhteisöstä, poistettu vuosittainen osuudenomistajien kokous ja lisätty tiedot osuudenomistajien kokouksen järjestämisestä jatkossa. Ensisijaiseksi tiedotuskanavaksi yhteisiin sääntöihin on muutettu yhtiön verkkosivujen kautta julkaistava tiedote. Lisäksi yhteisiin sääntöihin on tehty muita teknisluontoisia muutoksia sekä muutoksia, jotka eivät koske Seligson & Co OMX Helsinki 25 pörssinoteerattua rahastoa.

Finanssivalvonta on hyväksynyt sääntömuutokset 13.9.2019.

Muutokset eivät edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Lisätietoja:
Mari Rautanen
puh. +358 (0)9 6817 8224, sähköposti: mari.rautanen@seligson.fi
Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj

Ari Kaaro, toimitusjohtaja
puh. +358 (0)9 6817 8217, sähköposti: ari.kaaro@seligson.fi

Liitteet

Liite_porssitiedote_SCo Roy_yhtiöjärjestysLiite_porssitiedote_SCo Roy_yhtiöjärjestys_muutostaulukkoLiite_porssitiedote_säännöt_OMXH25_01112019Liite_porssitiedote_Rahastojen yhteiset säännöt_01112019

Jätä kommentti

facebook twitter