Etusivu » Robit Oyj: ROBIT ALOITTAA OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

Robit Oyj: ROBIT ALOITTAA OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.09.2019 KLO 15.00

ROBIT ALOITTAA OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN

Yhtiökokouksen 27.3.2019 hallitukselle antamaan valtuutukseen perustuen Robit Oyj:n hallitus on 19.9.2019 pidetyssä kokouksessaan päättänyt aloittaa omien osakkeiden hankinnan. Hallitus on päättänyt hankkia yhteensä enintään 150.000 osaketta, mikä vastaa noin 0,7 % yhtiön tällä hetkellä liikkeeseen lasketuista osakkeista. Osakkeet hankitaan yhtiön jakokelpoisella vapaalla omalla pääomalla osakkeiden hankintahetken markkinahintaan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä markkinapaikalla järjestetyssä julkisessa kaupankäynnissä.

Omien osakkeiden hankinta alkaa aikaisintaan 20.9.2019 ja päättyy viimeistään 30.11.2019. Hallituksen yhtiökokoukselta saama valtuutus on voimassa seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen saakka, kuitenkin enintään 30.6.2020 asti.

Varsinainen yhtiökokous valtuutti 27.3.2019 hallituksen päättämään enintään 2 108 390 yhtiön oman osakkeen hankkimisesta yhtiön jakokelpoisella vapaalla omalla pääomalla. Yhtiön omia osakkeita voidaan hankkia yhtiön osakepohjaisten kannustinjärjestelmien toteuttamiseen tai muihin hallituksen päättämiin tarkoituksiin.

Robit Oyj:llä on 21 083 900 osaketta ja ääntä. Yhtiön omistuksessa on tällä hetkellä 28.634 osakkeita tämän tiedotteen julkaisuajankohtana.

ROBIT OYJ

Hallitus

Lisätiedot:
Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 400 622 092

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy ja valmistaa kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, louhinta ja tuenta, maanalainen rakentaminen sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kahteen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer ja Down-the-Hole. Yhtiöllä on maailmalla 15 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com

Jätä kommentti

facebook twitter