Etusivu » RAPALA VMC OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU. LOIUS D’ALANÇON ON NIMITETTY VÄLIAIKAISEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI

RAPALA VMC OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU. LOIUS D’ALANÇON ON NIMITETTY VÄLIAIKAISEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI

Rapala VMC Oyj
Pörssitiedote
27.9.2019 klo 16.45

RAPALA VMC OYJ:N TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU. LOIUS D’ALANÇON ON NIMITETTY VÄLIAIKAISEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI.

Rapala VMC Oyj:n (”Rapala”) hallitus ja toimitusjohtaja Jussi Ristimäki ovat tänään yhteisymmärryksessä sopineet, että Ristimäki luopuu yhtiön toimitusjohtajan tehtävästä. Ristimäki on toiminut Rapalan toimitusjohtajana syyskuusta 2016. Hallitus on tällä päivämäärällä nimittänyt Rapalan hallituksen puheenjohtajan Louis d’Alançonin yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. D’Alançon jatkaa myös Rapalan hallituksen puheenjohtajana. Ristimäki on yhtiön hallituksen käytettävissä 27.3.2020 asti hallituksen määrittelemiin erillisprojekteihin sujuvan siirtymän varmistamiseksi. Hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin.

”Haluamme kiittää Jussia hänen vahvasta panoksestaan strategisiin aloitteisiin, joilla pyrimme kasvuun, kannattavuuden parantamiseen sekä pääoman käytön ja operatiivisen toiminnan tehostamiseen. Odotamme hänen seuraajansa edelleen kiihdyttävän näiden toimenpiteiden toteutusta ja keskittyvän erityisesti globaalin myynnin sekä brändinrakennuksen kehittämiseen”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Louis d’Alançon.

”Haluan lämpimästi kiittää kaikkia Rapalan työntekijöitä ja muita sidosryhmiä hyvästä yhteistyöstä ja hienoista kokemuksista viimeisen 12 vuoden aikana. Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme yhdessä työskennelleet lukuisilla uusilla rintamilla muutosprojektien parissa, joiden uskon muodostavan hyvän perustan Rapalan pitkän aikavälin menestykselle. Nyt on jonkun muun aika ottaa ohjat ja minun aikanaan siirtyä uusien asioiden pariin.”, sanoo Jussi Ristimäki.

RAPALA VMC OYJ

Louis d’Alançon
Hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja antaa: Louis d’Alançon, p. +358 9 7562 540

Jakelu: Nasdaq Helsinki ja keskeiset tiedotusvälineet

Rapala konserni on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Rapalan jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa. Rapala konsernin brändiportfolioon kuuluu alan johtava brändi, Rapala, ja muita maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä kuten VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini ja Peltonen sekä 13 Fishing Yhdysvaltain ulkopuolella. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 262 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 700 henkilöä 42 maassa. Rapala VMC Oyj:n osakkeella on käyty kauppaa Nasdaq Helsingissä vuodesta 1998.

Liite

Rapala VMC Oyj Pörssitiedote 27.9.2019

Jätä kommentti

facebook twitter