Etusivu » NORDIC ID OYJ: NIMITYS JOHTORYHMÄSSÄ

NORDIC ID OYJ: NIMITYS JOHTORYHMÄSSÄ

YHTIÖTIEDOTE 09.09.2019 KELLO 12.00

Mikael Strann Nordic ID Oyj:n Laitteet – liiketoimintayksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tiedotimme 04.03.2019 yhtiön uudelleenorganisoinnista kahteen liiketoimintayksikköön: Devices ja Services & Solutions (Laitteet ja Palvelut & Ratkaisut). KTM Mikael Strann (45) on nimitetty Laitteet-liiketoimintayksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Strann aloittaa tehtävässä 2.10. Hän vastaa liiketoimintayksikön johtamisesta sekä laitemyynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä. Strann siirtyy Nordic ID:n palvelukseen Accountorin liiketoimintajohtajan tehtävästä, jossa hänen vastuualueenaan on ollut myynnin, markkinoinnin ja lisäarvopalveluiden johtaminen. Strannilla on vahva kokemus myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä mm Elisalla ja PwC:llä.

Toimitusjohtaja Juha Reima kommentoi:

”Kevään organisaatiomuutos on selkiyttänyt vastuunjakoa organisaatiossa ja tukee toimintamme strategianmukaista kehittämistä. Olen vakuuttunut, että nimitys Laitteet-liiketoimintayksikön johtoon heijastuu positiivisesti laitemyyntiin ja sen kehittämiseen.”

Nordic ID johtoryhmän muodostavat 2.10.2019 alkaen seuraavat tehtävät ja henkilöt:

Juha Reima, toimitusjohtaja

Anne-Mari Tamminen, operatiivinen johtaja

Henri Ojanen, talousjohtaja

Juuso Lehmuskoski, palveluratkaisuliiketoiminnan johtaja

Mika Karttunen, tuotekehitysjohtaja

Freja Harkke, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Mikael Strann, laiteliiketoiminnan johtaja

Lisätietoja antaa:

Juha Reima, toimitusjohtaja, puh. 050 555 3224
Hyväksytty Neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, Pekka Halonen, puh. 040 587 7000

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.nordicid.fi

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4.2018 – 31.12.2018 oli 6,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattuna Nasdaq First North-markkinapaikalla. www.nordicid.fi

Liite

Yhtiötiedote_NordicID_nimitysjohtoryhmässä

Jätä kommentti

facebook twitter