Etusivu » Nordic ID Oyj aloittaa Suomessa yhteistoimintaneuvottelut

Nordic ID Oyj aloittaa Suomessa yhteistoimintaneuvottelut

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 12.09.2019 KELLO 09.45

Yhtiö on alkuvuoden 2019 aikana tehnyt merkittäviä investointeja ja panostuksia ennen kaikkea uusien laitteiden, sovellutusten ja ohjelmistoalustan kehitykseen strategian mukaisesti. Samoin olemme kasvattaneet henkilökunnan määrää merkittävästi Suomessa ja ulkomailla. Laitemyynti ei vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla yltänyt tavoiteltuihin myyntimääriin. (Yhtiötiedote 22.8.19) Yhtiö ryhtyy toimenpiteisiin kustannusrakenteen korjaamiseksi.

Yhtiö aloittaa koko Suomen henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Neuvottelut eivät koske ohjelmistokehitystä eikä uusien laitteiden elektroniikkasuunnittelua.

Yhtiö suunnittelee kannattavuuden parantamiseksi ja toimintojen tehostamiseksi töiden uudelleenjärjestelyä tehtäviä yhdistelemällä. Yhtiön alustavan arvion mukaan suunnitelluilla toimenpiteillä saattaa olla seuraavia henkilöstövaikutuksia:

olennaisia muutoksia tehtäviin ja toimenkuviinarvioitu henkilöstön vähentämistarve on korkeintaan yhdeksän (9) henkilöä

Nordic ID:n palveluksessa on noin 54 työntekijää, joista Suomessa 45.

Lisätietoja antaa:

Juha Reima, toimitusjohtaja, puh. 050 555 3224
Hyväksytty Neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, Pekka Halonen, puh. 040 587 7000

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.nordicid.fi

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4.2018 – 31.12.2018 oli 6,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattuna Nasdaq First North-markkinapaikalla.

www.nordicid.fi

Liite

Yhtiötiedote_NordicID_12092019

Jätä kommentti