Etusivu » Muutoksia tiettyjen Bull & Bear -sertifikaattien ehtoihin

Muutoksia tiettyjen Bull & Bear -sertifikaattien ehtoihin

Nasdaq First North on pidentänyt kaupankäynnin aukioloaikoja tietyille instrumenteille, jonka johdosta Nordea muuttaa ehtoja vastaamaan uusia kaupankäyntiaikoja. Tiettyjen Bull & Bear -sertifikaattien ehdot muuttuvat tasapainotusajan ja arvostusajan (“Valuation Time” tai ”Värderingstidpunkt”) osalta. Muutos koskee Nordean liikkeeseenlaskemia Bull & Bear -sertifikaatteja, joiden kohde-etuutena on futuurisopimus Brent-öljyyn, kultaan, hopeaan, kupariin, SP500-indeksiin tai Nasdaq100-indeksiin. Nykyinen arvostusaika on 18.00 CET. Uusi arvostusaika tulee olemaan 20.00 CET.

Sertifikaatit on laskettu liikkeelle Nordea Bank AB (publ):n ja Nordea Bank Finland Plc:n 15. kesäkuuta 2016 päivätyn ohjelmaesitteen alla, Nordea Bank AB (publ):n 14. kesäkuuta 2017 päivätyn ohjelmaesitteen alla, Nordea Bank AB (publ):n 14. kesäkuuta 2018 päivätyn ohjelmaesitteen alla ja Nordea Bank Oyj:n 18. joulukuuta 2018 päivätyn ohjelmaesitteen alla.

Muutokset tehdään sertifikaattien ehtojen mukaisesti ja ne astuvat voimaan 4. lokakuuta 2019.
Lisätietoa Nordean pörssinoteeratuista tuotteista on saatavilla osoitteesta https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/saastaminen-sijoittaminen/porssinoteeratut-tuotteet/bull-bear.html.

Liite

FI_LIST

Jätä kommentti

facebook twitter