Etusivu » HONKARAKENTEEN YHTIÖJÄRJESTYS

HONKARAKENTEEN YHTIÖJÄRJESTYS

logo.jpg

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE 2.9.2019 KELLO 16:00

HONKARAKENTEEN YHTIÖJÄRJESTYS

Honkarakenteen yhtiökokous päätti 12.4.2019 yhtiöjärjestyksen 5 § muuttamisesta ehdollisesti siten, että muutos tulee voimaan, mikäli 30.8.2019 mennessä kaikilta A-osakkeen omistajilta saadaan suostumus yhtiöjärjestyksen 5 § muuttamiseksi. Lisäksi todettiin, että mikäli kaikilta A-osakkeen omistajilta ei saada suostumusta 30.8.2019 mennessä, yhtiökokouksen päätös raukeaa ja yhtiöjärjestyksen 5 § jää ennalleen.

Honkarakenne tiedottaa, että kaikilta A-osakkeen omistajilta ei saatu määräaikaan mennessä suostumusta yhtiöjärjestyksen 5 § muuttamiseksi eli yhtiöjärjestyksen 5 § jää ennalleen.

Yhtiöjärjestyksen 5 § kuuluu:

Jos A-osake muun saannon kuin perinnön, testamentin tai avio-oikeuden nojalla siirtyy muulle kuin yhtiön osakkaalle, on siirrosta ilmoitettava kirjallisesti hallitukselle. Hallituksella on 30 päivän kuluessa saatuaan siirrosta ilmoituksen oikeus lunastaa A-osakkeet yhtiölle osakkeen kirjanpitoarvosta viime tilinpäätöksen mukaan käyttämällä vararahastoa tai muita yli osakepääoman säästyneitä varoja. Ellei A osakkeita lunasteta yhtiölle, antakoon hallitus sitten heti näistä seikoista tiedon yhtiön A-osakkeita omistaville osakkaille. A-osakkeen omistajilla on lunastusoikeus edellä sanotusta hinnasta 30 päivän kuluessa yllä mainitusta ilmoituksesta lukien. Jos useampia lunastajia ilmaantuu, jaetaan lunastettavat A-osakkeet heidän kesken sen mukaan kuin he omistavat, ennestään A-osakkeita yhtiössä tai siltä osin kuin tämä ei käy päinsä, arvalla. Tämä määräys on, otettava A-osakekirjaan ja vastaavaan kohtaan osakeluetteloon.

Yhtiön B-lajin osakkeet eivät ole lunastusoikeuden alaisia, vaan vapaasti luovutettavissa.

HONKARAKENNE OYJ

Marko Saarelainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh 040 542 0254, marko.saarelainen@honka.com tai talousjohtaja Leena Aalto, puh 040 769 4590, leena.aalto@honka.com

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.honka.com

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2018 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 37 %. www.honka.com

Jätä kommentti

facebook twitter