Etusivu » Heeros Oyj: Heeroksen toimitusjohtaja vaihtuu

Heeros Oyj: Heeroksen toimitusjohtaja vaihtuu

Heeros Oyj

Yhtiötiedote 12.9.2019 9.00

Heeroksen toimitusjohtaja vaihtuu

Heeros Oyj:n toimitusjohtaja Matti Lattu on ilmoittanut yhtiön hallitukselle jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät vuoden 2020 aikana. Yhtiö on aloittanut uuden toimitusjohtajan etsinnän ja vaihto pyritään tekemään alkuvuoden aikana. Lattu jatkaa toimitusjohtajana toistaiseksi ja perehdyttää uuden toimitusjohtajan tehtäviinsä.

“Olen työskennellyt Heeroksen toimitusjohtajana kohta 13 vuotta, joista viimeiset kolme olemme olleet listattu yhtiö. Heeroksen täyttäessä ensi vuonna 20 vuotta koen tässä kohtaa oikeaksi siirtää viestikapulan seuraavalle johtajalle. Heeros on hyvissä asemissa kohti uutta kasvuvaihdetta.”, Lattu kommentoi.

”Matti Lattu on luotsannut Heerosta pitkän menestyksekkään jakson. Matin aikana Heeros on kehittänyt modernin taloushallinnon ohjelmistoperheen helpottamaan ja tehostamaan ammattilaisten työtä. Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Mattia upeasta työstä toimitusjohtajana”, Heeroksen hallituksen puheenjohtaja Kimmo Rasila toteaa.

”Yhtiön palveluilla on laaja tyytyväinen käyttäjäkunta erityisesti keskisuurten suomalaisten tilitoimistojen keskuudessa. Heeroksen digitaalisilla ratkaisuilla tulee olemaan yhä merkittävämpi rooli näiden yritysten kehittäessä omia palveluitaan. Myös Keski-Euroopasta on hankittu jalansija, joka tarjoaa merkittäviä kasvun mahdollisuuksia. Heeros on uuden vaiheen alkumetreillä, josta jatkamaan haemme nyt uutta toimitusjohtajaa”, Rasila summaa.

Lisätietoja:
Heeros Oyj,
hallituksen puheenjohtaja Kimmo Rasila, puhelin 040 732 7524
sähköposti kimmo.rasila@execnet.fi
toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.heeros.com/sijoittajille

Heeros on taloushallinnon pilvipalveluratkaisuiden uranuurtaja ja tunnustettu asiantuntijayritys. Yhtiö perustettiin vuonna 2000 ja olemme kasvaneet nopeasti koko olemassaolomme ajan. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.

Jätä kommentti