Etusivu » Aspo Oyj:n osakkeelle uusi LP-markkinatakaus

Aspo Oyj:n osakkeelle uusi LP-markkinatakaus

ASPO Oyj
Pörssitiedote
18.9.2019 klo 13.00

Aspo Oyj:n osakkeelle uusi LP-markkinatakaus

Aspo Oyj on solminut Lago Kapital Ltd:n kanssa Nasdaq Helsinki Oy:n Liguidity Providing (LP) -toiminnan edellytykset täyttävän markkinatakaussopimuksen. Samassa yhteydessä Aspo Oyj on irtisanonut aiemmin voimassa olleen Aspo Oyj:n ja Nordean välisen LP-markkinatakaussopimuksen. Sopimuksen mukainen markkinatakaus päättyy perjantaina 18.10.2019.

Uuden sopimuksen mukainen markkinatakaus alkaa maanantaina 21.10.2019. Sopimuksen mukaan Lago Kapital Oy antaa Aspo Oyj:n osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on 3 % laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään 3000 euroa vastaavan osakemäärän. Sopimus on voimassa kolmen kuukauden määräajan jälkeen toistaiseksi. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Markkinatakauksen avulla pyritään lisäämään osakkeen likviditeettiä sekä pienentämään osakkeen hinnan volatiliteettiä, ja näin helpottamaan erityisesti yksityissijoittajien kaupankäyntiä.

ASPO Oyj

Aki Ojanen
Toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com
Arto Meitsalo, Aspo Oyj:n talousjohtaja, puh. +358 9 521 4020, arto.meitsalo@aspo.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!