Etusivu » Aspo osallistuu Garantian takaamaan 40 m€ ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 m€ lainaosuudella

Aspo osallistuu Garantian takaamaan 40 m€ ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 m€ lainaosuudella

ASPO Oyj
Pörssitiedote
18.9.2019 klo 17.00

Aspo osallistuu Garantian takaamaan 40 m€ ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 m€ lainaosuudella

Aspo Oyj osallistuu Vakuutusosakeyhtiö Garantian takaamaan 40 miljoonan euron ryhmäjoukkovelkakirjalainaan 15 miljoonan euron lainaosuudella. Lainan maturiteetti on viisi vuotta ja se lasketaan liikkeeseen 25.9.2019. Laina myytiin institutionaalisille ja muille ammattimaisille sijoittajille. Lainan kiinteä vuotuinen kuponkikorko on 0,75 prosenttia ja emissiokurssi on 99,673 prosenttia. Kuponkikoron lisäksi Aspo maksaa Garantialle vuotuista takausprovisiota.

Lainaosuudesta saatavat varat käytetään konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin. Lainajärjestelyn avulla Aspo pidentää velkasalkkunsa maturiteettiprofiilia ja hajauttaa rahoituslähteitään.

ASPO Oyj

Aki Ojanen
Toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja, puh. +358 9 5211, aki.ojanen@aspo.com
Harri Seppälä, Aspo Oyj:n rahoitusjohtaja, puh. +358 9 521 4035, harri.seppala@aspo.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon.

Jätä kommentti

facebook twitter