Etusivu » YT-neuvottelut päättyneet Rautessa

YT-neuvottelut päättyneet Rautessa

RAUTE OYJ SISÄPIIRITIETO 22.8.2019 klo 13.15

YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET RAUTESSA

Rauten 8.8.2019 aloittamat YT-lain mukaiset neuvottelut koskien sopeuttamistoimenpiteitä Nastolan tehtaalla on saatu päätökseen.

Toimintoja sopeutetaan tilauskannan alenemiseen ja siitä johtuvaan tuotannolliseen ja taloudelliseen tilanteeseen syyskuusta alkaen joustavasti työkuormituksen mukaan siten, että häiriötön asiakaspalvelu ja kilpailukyky turvataan.

Lomautusten määrä ja ajoitus määräytyvät tilauskannan kehityksen ja kuormituksen mukaan. Saavutetun neuvotteluratkaisun mukaan Rauten Nastolan tehtaalla voidaan toimeenpanna enintään 90 päivän mittaisia määräaikaisia lomautuksia siihen asti, kunnes markkinatilanne paranee.

Raute-konsernin kokonaishenkilömäärä 30.6.2019 oli 810, josta 549 työskenteli Suomessa. Nyt päättyneiden neuvottelujen piirissä olivat Nastolan tehtaan työntekijät, yhteensä 157 henkilöä.

RAUTE OYJ
Tapani Kiiski
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
Tapani Kiiski, toimitusjohtaja, matkapuhelin 0400 814 148
Petri Strengell, johtaja, hankinta ja tuotanto, matkapuhelin 040 758 6580

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

RAUTE LYHYESTI:
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2018 oli 181,0 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2018 lopussa oli 772. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Jätä kommentti

facebook twitter