Etusivu » Välimiesoikeus on vahvistanut Mascot Bidco Oy:n lunastusoikeuden Amer Sports Oyj:n osakkeisiin ja kaupankäynti Amer Sportsin osakkeilla on keskeytetty

Välimiesoikeus on vahvistanut Mascot Bidco Oy:n lunastusoikeuden Amer Sports Oyj:n osakkeisiin ja kaupankäynti Amer Sportsin osakkeilla on keskeytetty

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
26.8.2019 klo 16.35

Välimiesoikeus on vahvistanut Mascot Bidco Oy:n lunastusoikeuden Amer Sports Oyj:n osakkeisiin ja kaupankäynti Amer Sportsin osakkeilla on keskeytetty

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan nimittämä välimiesoikeus on tänään vahvistanut, että Mascot Bidco Oy:llä (”Mascot”) on oikeus lunastaa Amer Sports Oyj:n (”Amer Sports”) vähemmistöosakkeet ja että Mascotilla on oikeus saada vähemmistöosakkeet omistukseensa asettamalla välimiesoikeuden hyväksymä vakuus lunastushinnan ja sille kertyvän koron maksamisesta.

Amer Sports on 15.8.2019 jättänyt Nasdaq Helsinki Oy:lle Amer Sportsin osakkeiden pörssilistalta poistamista koskevan hakemuksen. Hakemuksessa pyydetään, että Amer Sportsin osakkeiden noteeraus Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla päättyy mahdollisimman pian sen jälkeen, kun Mascot on saanut lunastusmenettelyssä omistusoikeuden kaikkiin Amer Sportsin osakkeisiin.

Mascotin lunastusoikeuden vahvistamisen seurauksena Nasdaq Helsinki Oy on keskeyttänyt kaupankäynnin Amer Sportsin osakkeilla tänään kello 16.16. Vakuuden asettamisesta ja sitä seuraavasta Amer Sportsin osakkeiden pörssilistalta poistamisesta tiedotetaan aikanaan erillisellä pörssitiedotteella.

Lisätietoja:
Samppa Seppälä
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Amer Sports Oyj
Puh. 050 568 0533

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Jätä kommentti

facebook twitter