Etusivu » Telenor Finland Holding Oy julkistaa pakollista julkista ostotarjousta koskevan tarjousasiakirjan; tarjousaika alkaa 29.8.2019

Telenor Finland Holding Oy julkistaa pakollista julkista ostotarjousta koskevan tarjousasiakirjan; tarjousaika alkaa 29.8.2019

DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 28.8.2019 klo 15.30

Telenorista tuli 21.8.2019 DNA:n enemmistöosakkeenomistaja 54 prosentin osuudella osakkeista ja äänistä. Osakekaupan toteutumisen seurauksena Telenorille muodostui velvollisuus tehdä arvopaperimarkkinalain mukainen pakollinen julkinen ostotarjous DNA:n jäljelle jäävistä ulkona olevista osakkeista. Telenor ilmoitti tänään käynnistävänsä ostotarjouksen torstaina 29.8.2019 ja se päättyy arviolta 26.9.2019.

Telenorin julkistama tarjousesite on 28.8.2019 alkaen saatavilla suomenkielisenä yhtiön internetsivuilla: www.telenor.com/telenor-ostotarjous-dna. Englanninkielinen tarjousasiakirja on saatavilla osoitteesta www.telenor.com/telenor-offer-for-dna.

Suomen arvopaperimarkkinalain mukaan DNA:n hallituksen on julkistettava lausunto ostotarjouksesta. Lausuntoon on sisällytettävä perusteltu arvio ostotarjouksesta DNA:n ja sen osakkeenomistajien näkökulmasta sekä Telenorin tarjousasiakirjassa esittämistä strategisista suunnitelmista ja niiden todennäköisistä vaikutuksista DNA:n toimintaan ja työllisyyteen DNA:ssa. Lausunto julkistetaan erikseen.

Telenor osti DNA:n kahden pääomistajan, Finda Telecoms Oy:n ja PHP Holding Oy:n, DNA-osakkeet käteisellä hintaan 20,90 euroa per osake.

DNA jatkaa liiketoimintaansa normaalisti ja eikä järjestelyllä ole vaikutusta DNA:n asiakkaiden palveluihin.

Lisätietoja:
Head of IR, Marja Mäkinen, DNA Oyj, puh. 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Jätä kommentti

facebook twitter