Etusivu » SOLIDIUMIN VUOSIKERTOMUS 2018-2019 ON JULKAISTU

SOLIDIUMIN VUOSIKERTOMUS 2018-2019 ON JULKAISTU

logo.gif

Solidiumin vuosikertomus 2018-2019 on julkaistu 28.8.2019 klo 9.30 PDF-muodossa osoitteessa https://www.solidium.fi/fi/julkaisut-ja-media/vuosikertomus/

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Antti Mäkinen, puh. 010 830 8905

Solidium on Suomen valtion kokonaan omistama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa ja vakauttaa kotimaista omistusta kansallisesti merkittävissä yrityksissä ja kasvattaa pitkäjänteisesti omistustensa taloudellista arvoa. Solidium on omistajana kolmessatoista merkittävässä pörssilistatussa yhtiössä, joissa kaikissa Solidium on vähemmistöomistajana (Elisa Oyj, Kemira Oyj, Konecranes Oyj, Metso Oyj, Nokia Oyj, Nokian Renkaat Oyj, Outokumpu Oyj, Outotec Oyj, Sampo Oyj, SSAB AB, Stora Enso Oyj, Tieto Oyj ja Valmet Oyj). Solidiumin sijoitusvarallisuuden arvo on noin 7,6 miljardia euroa. Lisätietoja: www.solidium.fi.

Jätä kommentti

facebook twitter