Etusivu » Silmäasema Oyj: Kutsu Silmäaseman pääomamarkkinapäivään Helsinkiin

Silmäasema Oyj: Kutsu Silmäaseman pääomamarkkinapäivään Helsinkiin

Lehdistötiedote 16.8.2019 klo 8.15 EET

Kutsu Silmäaseman pääomamarkkinapäivään Helsinkiin

Silmäasema kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat sekä talousmedian edustajat ensimmäiseen pääomamarkkinapäiväänsä keskiviikkona 18. syyskuuta 2019.

Pääomamarkkinapäivän aikana Silmäaseman johdon edustajat esittelevät yhtiön päivitettyä strategiaa kaudelle 2020-2022 sekä kertovat lisää optisen kaupan ja silmäterveyden toimialan kehityksestä ja markkinanäkymistä.

Paikalla ovat Silmäaseman johtoryhmän jäsenet: Jussi Salminen (toimitusjohtaja), Sari Nordblad (talousjohtaja), Tapani Kyrki (liiketoimintajohtaja), Jyrki Alamäki (myyntijohtaja), Sirkkaliisa Kulmala (henkilöstöjohtaja) ja Roope Sihvola (lääketieteellinen johtaja). Tilaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden keskustella Silmäaseman johdon kanssa.

Tapahtuman ja materiaalien kieli on suomi. Esityksiä voi seurata webcast-lähetyksenä osoitteessa https://company.silmaasema.fi/fi/cmd2019. Englanninkielinen esitysmateriaali julkaistaan sivuilla tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Pääomamarkkinapäivään voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä Silmäaseman sijoittajasuhteisiin osoitteessa ir@silmaasema.fi. Osallistujamäärä on rajallinen, joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa.

Aika ja paikka

18.9.2019 klo 11.30-18.00
Iso Paja, Radiokatu 3, 00240 Helsinki

Ohjelma

11.30 Ilmoittautuminen ja lounas

12.15 – 16.30 Johdon esitykset

16.30 – 18.00 Cocktailit ja tutustuminen näkemisen viimeisimpiin trendeihin Silmäaseman Show Roomissa

Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.

Lisätietoja antaa:

Mikko Merisaari, viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö, p. 050 521 4055

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes 150 myymälää ja 14 silmäsairaalaa Suomessa sekä yhdeksän myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

facebook twitter