Etusivu » Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ on julkistanut tietoja kuluvan vuoden taloudellisesta kehityksestä

Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ on julkistanut tietoja kuluvan vuoden taloudellisesta kehityksestä

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 27.8.2019 klo 9.10

Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ on julkistanut tietoja kuluvan vuoden taloudellisesta kehityksestä

Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ Oy on tänään julkistanut tietoja taloudellisesta kehityksestään tammi-kesäkuussa 2019.

iLOQ jatkoi ensimmäisellä vuosipuoliskolla kasvustrategiansa toteuttamista panostamalla voimakkaasti markkinointiin ja vahvistamalla organisaatiotaan tukemaan yhtiön pitkän ajan kansainvälistymis- ja kasvutavoitteita. Merkittävimmät panostukset organisaatiossa kohdistettiin erityisesti yhtiön kansainvälisen myynnin, avainasiakasmyynnin ja tuotekehityksen vahvistamiseen.

iLOQin tavoitteiden mukainen kasvu jatkui tammi-kesäkuussa 2019. Yhtiön liikevaihto oli 27,4 milj. euroa ja se kasvoi edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna 24,3 %. Myyntikate oli 54,2 % (56,9 %) liikevaihdosta. Liikevoitto (EBIT) oli 1,6 (4,2) milj. euroa. Yhtiön maksuvalmius ja rahoitusasema oli vahva. Liiketoiminnan rahavirta oli 4,1 (3,1) milj. euroa ja parantui edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna erityisesti operatiivisen tuloksen kasvun ansiosta.

iLOQ Oy:n lehdistötiedote on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.iloq.com sekä tämän tiedotteen liitteenä.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
Sievi Capital Oyj, toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella kulunhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä omavoimaisilla ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, lukon ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat.

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Liite

iLOQ H1 2019 tiedote 270819

Jätä kommentti

facebook twitter