Etusivu » Sievi Capital Oyj: Indoor Group on järjestellyt rahoitustaan

Sievi Capital Oyj: Indoor Group on järjestellyt rahoitustaan

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 30.8.2019 klo 10.15

Indoor Group on järjestellyt rahoitustaan

Sievi Capitalin sijoituskohde Indoor Group Holding Oy on tänään toteuttanut rahoituksen uudelleenjärjestelyn. Uudistettu rahoitusratkaisu mahdollistaa yhtiölle aiempaa joustavamman toiminnan kehittämisen sekä pääomarakenteen optimoimisen ja laskee yhtiön rahoituksen kustannuksia.

Samassa yhteydessä yhtiö maksoi pois osakaslainansa mukaan lukien Sievi Capitalin yhtiölle myöntämän lainan. Osakaslainan ja siihen liittyvien korkosaamisten takaisinmaksulla ei ole välitöntä vaikutusta Sievi Capitalin tilikauden tulokseen, mutta sillä on 5,4 miljoonan euron suuruinen positiivinen kassavirtavaikutus.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
Sievi Capital Oyj, toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Indoor Group on johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Suomessa ja Virossa toimivat vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka sekä sohvatehdas Insofa Oy.

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Jätä kommentti

facebook twitter