Etusivu » Martela Oyj ulkoistaa logistiikkatoimintoja

Martela Oyj ulkoistaa logistiikkatoimintoja

Martela Oyj ja Barona Logistiikkaratkaisut Oy (Barona Logistiikka) ovat sopineet Martelan Nummelan tuotantolaitoksen sisälogistiikan ja osittaisesta lähettämötoimintojen ulkoistuksesta Barona Logistiikalle. Järjestelyn myötä Martelalta siirtyy 19 työntekijää Barona Logistiikan palvelukseen vanhoina työntekijöinä 1.9.2019 alkaen. Järjestely on osa aikaisemmin julkaistua säästöohjelmaa, jolla kulurakennetta muutetaan joustavammaksi.

”Etsimme yhteistyökumppania, jonka kanssa voimme kehittää toimintaamme sekä turvata volyymivaihteluista johtuvat tehokkuuden ja joustavuuden vaatimukset. Barona Logistiikka valikoitui kumppaniksi vankan logistiikkakokemuksen ja palvelulaadun perusteella. Kumppanuuden myötä pystymme paremmin kehittämään toimintaamme pidemmällä aikavälillä ja vastaamaan kilpailukykyisesti muuttuviin asiakastarpeisiin”, toteaa Martelan toimitusjohtaja Matti Rantaniemi.

”Logistiikkapalveluiden tuottaminen ja henkilöstöprosessien kehittäminen ovat osa Barona Logistiikan ydinliiketoimintaa. On erittäin hienoa päästä syventämään yhteistyötä Martelan kanssa. Yhdessä pystymme kehittämään toimintoja ja tarjoamaan entistä tehokkaamman ja laadukkaamman logistiikkapalvelun Martelalle” sanoo Barona Logistiikan henkilöstöjohtaja Janne Bergqvist.

Matti Rantaniemi
CEO

Lisätiedot
Matti Rantaniemi, CEO, puh. +358 50 465 8194
Ville Taipale, VP, Customer Supply Management, puh. +358 50 557 2611

Jakelu
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.martela.com

Missiomme ”better working” ja visiomme ”people centric workplaces” määrittelevät strategisen suuntamme. Martela toimittaa käyttäjälähtöisiä työympäristöjä, joissa käyttäjät ja heidän hyvinvointi ovat keskiössä. Keskitymme Pohjoismaihin, sillä yhteisen avoimen työkulttuuritaustamme ja tarpeidemme myötä Pohjoismaat ovat hybridien työympäristöjen edelläkävijöitä.

Jätä kommentti

facebook twitter