Etusivu » Epiroc Rock Drills AB valitsi Innofactorin hakemistopalveluiden toimittajaksi

Epiroc Rock Drills AB valitsi Innofactorin hakemistopalveluiden toimittajaksi

logo.png

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto, julkaistu 15.8.2019 klo 12.30

Epiroc Rock Drills AB on valinnut Innofactorin hakemistopalveluiden toimittajaksi. Hankinnan kohteena ovat yrityksen hakemistopalvelut ja alikomponentit, päivittäiset toiminnot, ylläpito ja tuki sekä pienkehityksen ja käyttöönottojen erikoispalvelut. Tavoitteena on tehdä hakemistopalveluista ketterämpiä ja automatisoituneempia käyttäjille.

Palvelut toteutetaan yhteistyössä Innofactorin Suomen, Ruotsin ja Norjan yksiköiden välillä. Palveluun liittyvät integraatiot on suunniteltu toteutettaviksi vuosien 2019–2021 aikana. Hankinnan ennakoitu arvonlisäveroton kokonaisarvo on noin 650 000 euroa.

Epiroc Rock Drills AB on globaalin kaivos- ja infrastruktuuriteollisuuden toimittaja Epiroc AB:n tytäryhtiö. Epiroc kehittää ja tuottaa innovatiivisia, turvallisia ja kestäviä porauslaitteita, kallion louhinta- ja rakennuslaitteita sekä työkaluja. Yhtiö tarjoaa myös automaatio- ja yhteentoimivuuspalveluita ja -ratkaisuja. Epiroc on perustettu Tukholmassa ja sillä on asiakkaita yli 150 maassa.

Espoossa 15.8.2019

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2014–2018 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 14 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization

Jätä kommentti

facebook twitter