Etusivu » DNA Oyj: Telenorista DNA:n enemmistöosakkeenomistaja

DNA Oyj: Telenorista DNA:n enemmistöosakkeenomistaja

DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 21.8.2019 klo 10.55

Norjalainen tietoliikenneyhtiö Telenor ASA kertoi 9.4.2019 ostavansa 54 prosenttia DNA:n osakkeista kahdelta DNA:n pääomistajalta, Finda Telecoms Oy:ltä ja PHP Holding Oy:ltä käteisellä hintaan 20,90 euroa per osake. Tänään Telenor tiedotti toteuttaneensa osakekaupan, minkä johdosta Telenorista on tullut DNA:n enemmistöosakkeenomistaja 54 prosentin osuudella osakkeista ja äänistä.

Kaupan ehtona olivat Telenorille osakkeet myyneiden Finda Telecoms Oy:n ja PHP Holding Oy:n, yhtiökokouksen hyväksynnät sekä Euroopan komission ja Suomen viranomaisten hyväksynnät.

Telenorin DNA-osakkeiden kaupan toteutumisesta seuraa Telenorille velvollisuus tehdä arvopaperimarkkinalain mukainen pakollinen julkinen ostotarjous DNA:n jäljelle jäävistä ulkona olevista osakkeista. Telenor tiedotti tänään, että tulee julkistamaan ostotarjouksen 29.8.2019.

DNA jatkaa liiketoimintaansa normaalisti ja eikä järjestelyllä ole vaikutusta DNA:n asiakkaiden palveluihin.

Lisätietoja:
Head of IR, Marja Mäkinen, DNA Oyj, puh. 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Jätä kommentti