Etusivu » Vincit Oyj: VincitEAM -järjestelmän tilaus Atria Oyj:ltä

Vincit Oyj: VincitEAM -järjestelmän tilaus Atria Oyj:ltä

Vincit Oyj

Sisäpiiritieto 18.6.2019 kello 9.30

VincitEAM -järjestelmän tilaus Atria Oyj:ltä

Vincit on allekirjoittanut VincitEAM -järjestelmän toimitus- ja ylläpitosopimuksen Atria Oyj:n kanssa. Toimitusprojektissa otetaan käyttöön Atrian Suomen tuotantolaitoksilla VincitEAM kunnossapidon- ja materiaalihallinnan toiminnanohjausjärjestelmä. Sopimuksen kestoajaksi on sovittu 10 vuotta ja sopimuksen arvo tälle kaudelle on arviolta 1,2 miljoonaa euroa.

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: “On upeaa, että olemme tämän tilauksen myötä osoittautuneet Atrian luottamuksen arvoiseksi. Olen innoissani siitä, että panostukset VincitEAM:in tuotekehitykseen auttavat Atrian liiketoimintaa. Atria, ja ylipäätään kaikki olemassa olevat asiakkaamme, ovat meille elintärkeitä. Siksi olemme erityisen mielissämme, että pääsemme Atrian kanssa lähentämään yhteistä kumppanuuttamme entisestään.”

Atrian tekninen johtaja Reijo Äijö: ”VincitEAM:in pilottikäyttö Nurmon tehtaan broilerilinjalla on osoittanut järjestelmän sopivan Atrian tarpeeseen ja toimintamalliin hyvin. Yhteistyö Vincitin kanssa on ollut helppoa ja välitöntä, mikä tukee päätöstämme.”

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, 040 589 8316

Atria Oyj, tekninen Johtaja Reijo Äijö, 040 5450874

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: 050 520 4098

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen Suomen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi

Atria Oyj lyhyesti:

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Atria on asiakkaidensa, henkilöstönsä ja omistajiensa arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksen uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Atrian päätuote, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmille. Atrian hyvä ruoka on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Atrian liikevaihto vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja Atrian palveluksessa oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Jätä kommentti

facebook twitter