Etusivu » Valoe Oyj:n ja Winacen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

Valoe Oyj:n ja Winacen välisen rahoitusjärjestelyn mukaisten vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

Valoe Oyj Pörssitiedote 24.6.2019 klo 14.45

Valoe Oyj:n (“Yhtiö”) hallitus on 20.12.2018 julkistetun Yhtiön ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn ehtojen mukaisesti päättänyt hyväksyä Winacen pyynnön vaihtaa 20.000 euron vaihtovelkakirjalainaosuus Yhtiön osakkeiksi merkintähinnalla 0,17 euroa per osake. Vaihto toteutetaan siirtämällä Winancelle yhteensä 117.647 kappaletta Yhtiön hallussa olevia omia osakkeita. Siirron jälkeen Yhtiön hallussa on yhteensä 885.943 kappaletta Yhtiön omia osakkeita.

Mikkelissä 24. päivänä kesäkuuta 2019

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

Jätä kommentti

facebook twitter