Etusivu » Tornator Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu – Henrik Nieminen Tornatorin toimitusjohtajaksi

Tornator Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu – Henrik Nieminen Tornatorin toimitusjohtajaksi

Tornator Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu – Henrik Nieminen Tornatorin toimitusjohtajaksi

Pörssitiedote – Vantaa, Suomi, 2019-06-17 09:00 CEST

Tornator Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi (CEO) on nimitetty yhtiön varatoimitusjohtaja KTM, eMBA Henrik Nieminen (49). Nieminen ottaa uuden tehtävän vastaan tänään 17.6.2019. Hän on toiminut Tornatorin palveluksessa yhtiön perustamisesta vuodesta 2002 lähtien.

Yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Sixten Sunabacka ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että hän jättää nykyiset tehtävänsä. Sunabacka tukee muutoksen toteuttamista ja jatkaa yhtiössä senior adviserina vuoden 2019 loppuun asti.

”Olemme pystyneet yhteistyössä kasvattamaan ja monipuolistamaan yhtiötä voimakkaasti viime vuosina. Vuoden alusta voimaan tullut pitkän aikavälin strategia antaa Tornatorille hyvät mahdollisuudet kehittyä jatkossakin. Toivotan uudelle toimitusjohtajalle ja pitkäaikaiselle työparilleni menestystä hienon yhtiön johdossa” sanoi Sixten Sunabcka.

”Sixten Sunabacka on kehittänyt yhtiötä toimikaudellaan merkittävästi ja tehnyt tärkeitä strategisia muutoksia. On ollut ilo toimia yhteistyössä sitoutuneen ja uudistumishaluisen metsäalan huippuammattilaisen kanssa. Kiitän lämpimästi koko hallituksen puolesta Sixteniä siitä työstä, jonka hän on tehnyt Tornatorin kehittämiseksi” sanoi hallituksen puheenjohtaja Mikko Koivusalo. ”Henrik Nieminen saa käsiinsä hyvää tulosta tekevän ja vahvassa kunnossa olevan yhtiön”.

”Tunnen yhtiön ja sen ammattitaitoisen henkilöstön pitkältä ajalta. Tornatorilla on erinomaiset mahdollisuudet olla suunnannäyttäjänä vastuullisessa metsätaloudessa”, Nieminen toteaa.

Tornator Oyj

Hallitus

Lisätiedot:

Mikko Koivusalo, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 554 2317

Henrik Nieminen, toimitusjohtaja, puh. 040 869 7613

Tornator Oyj

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 113 miljoona euroa ja taseen koko noin 1,6 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 180 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1 000 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.