Etusivu » Raute avaa Service Centerin Kiroviin Venäjälle

Raute avaa Service Centerin Kiroviin Venäjälle

RAUTE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 20.6.2019 KLO 9.00

RAUTE AVAA SERVICE CENTERIN KIROVIIN VENÄJÄLLE

Rauten uuden Service Centerin avajaisia vietettiin Kirovissa Venäjällä 19.6.2019. Kirov Service Center on Rauten toinen kunnossapito- ja varaosapalveluja Venäjällä tarjoava yksikkö ja sen avaamisella halutaan varmistaa Rauten kyky vastata paremmin asiakkaidensa tarpeisiin ja palvella Kirovin alueen vaneritehtaita aiempaa tehokkaammin tarjoamalla lyhyemmät toimitusajat varaosille ja paikallisille palveluille.

Kirov Service Center tarjoaa kunnossapito- ja varaosapalveluja paikallisesti Rauten asiakkaille. Noin 400 kilometrin säteellä Service Centeristä on yli kymmenen vaneritehdasta. Teknologiapalveluita Venäjällä tarjoaa myös Pietarista käsin konserniyhtiö Raute Service LLC, joka on perustettu vuonna 2005. Kirovin kaupunki sijaitsee 1 500 kilometriä Pietarista itään.

”Service Centerin avaaminen Kirovissa on huomattava merkkipaalu Raute Service LLC:lle. Voimme nyt tarjota paikallisesti palveluja alueen kasvavalle viilu-, vaneri- ja LVL-teollisuudelle”, sanoo Venäjän markkina-alueesta vastaava johtaja Jouni Putkonen.

”Rauten strategiana on perustaa paikallisia huolto- ja palvelupisteitä lähelle asiakkaita, jotta voimme tarjota nopeaa palvelua globaalia osaamistamme hyödyntäen – lähellä asiakasta, kaikkialla maailmassa. Teknologiapalveluiden kysyntä on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina, ja Raute Service LLC muutti suurempiin ja paremmin tarkoitukseen sopiviin tiloihin vuoden 2017 alussa saadakseen lisää toimisto- ja varastotiloja. Vuonna 2018 teknologiapalveluiden kysyntä kasvoi laajasti, ja myös näkymät vuodelle 2019 ja 2020 näyttävät hyviltä”, sanoo Rauten toimitusjohtaja Tapani Kiiski.

Raute palvelee puutuoteteollisuutta kokonaispalvelukonseptilla, joka perustuu asiakkaan tuotantoprosessin kattaviin teknologiaratkaisuihin ja niiden elinkaaren aikaiseen palveluun. Rauten kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat kattavat teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin sekä konsultointi, koulutus, kunnostetut koneet ja digitaaliset palvelut.

Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa ja lisäksi yhtiöllä on Suomessa konenäkö- ja kosteusmittausteknologiaan erikoistunut valmistus- ja suunnitteluyksikkö Kajaanissa. Konserniin kuuluu lisäksi kahdeksan ulkomaista tytäryhtiötä. Rauten muut tuotantoyksiköt sijaitsevat Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Asiakas- ja huoltopalveluita tarjoavat lisäksi tytäryhtiöt Pietarissa Venäjällä, Santiagossa Chilessä ja Singaporessa. Nyt avatun Kirov Service Centerin lisäksi Rautella on paikalliset palvelupisteet Virossa, Latviassa, Puolassa ja Australiassa.

LISÄTIETOJA:
Toimitusjohtaja Tapani Kiiski, tapani.kiiski@raute.com, matkapuhelin 0400 814 148

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com, Rauten sosiaalisen median kanavat

RAUTE LYHYESTI:
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin sekä digitaalisiin palveluihin. Rauten liikevaihto vuonna 2018 oli 181,0 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2018 lopussa oli 772. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Liite

Raute Kirov Service Center

Jätä kommentti

facebook twitter