Etusivu » Oma Säästöpankki Oyj: Ville Rissanen johtajaksi digitaalisiin palveluihin

Oma Säästöpankki Oyj: Ville Rissanen johtajaksi digitaalisiin palveluihin

Logo_lokakuu_2017.png

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 11.6.2019 KLO 15.00, MUUTOKSET HALLITUS/JOHTO/TILINTARKASTUS

Oma Säästöpankki Oyj: Ville Rissanen johtajaksi digitaalisiin palveluihin

Oma Säästöpankin (OmaSp) digitaalisten palveluiden johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on valittu KTM Ville Rissanen. Hän aloittaa tehtävässä syyskuussa 2019 ja vastaa ict-järjestelmien kokonaisuudesta sekä digitaalisten palveluiden kehittämisestä.

Ville Rissanen on työskennellyt tietohallintojohtajana Aktia Pankissa vuodesta 2003 lähtien ja tätä ennen SEB Gyllenbergin tietohallintojohtajana.

”Villellä on vahva kokemus pankkikonsernin digitaalisista palveluista sekä juuri läpikäytynä Temenos-teknologiaan pohjautuva peruspankkijärjestelmän uudistus. Hän tuo konkreettista lisäarvoa toimintaamme sekä keskeisiin hankkeisiimme. Toivotan Villen tervetulleeksi konsernin johtoryhmään”, kertoo Pasi Sydänlammi, OmaSp:n toimitusjohtaja.

Oma Säästöpankki Oyj

Haastattelu- ja lisätietopyynnöt:
Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.omasp.fi

OmaSp lyhyesti
OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 38 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta yli 136 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.

Jätä kommentti

facebook twitter