Etusivu » JULKINEN OSTOTARJOUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ:N OSAKKEISTA

JULKINEN OSTOTARJOUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ:N OSAKKEISTA

JULKINEN OSTOTARJOUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ:N OSAKKEISTA

PÖRSSITIEDOTE 15.6.2019 KLO 15:30

Preato Capital AB on 14.6.2019 hankkinut omistukseensa 1.327.224 Yleiselektroniikka Oyj:n osaketta, mikä vastaa 51,79 prosenttia kaikista osakkeista ja äänimäärästä. Osakehankinnan seurauksena Preato Capital AB:lle syntyi AML 11 luvun 19 §:n mukainen velvollisuus tehdä julkinen ostotarjous kaikista muista Yleiselektroniikka Oyj:n osakkeista ja osakkeisiin oikeuttavista arvopapereista.

Pakollisessa ostotarjouksessa tarjottava käteisvastike tulee olemaan 8,70 euroa jokaisesta Yleiselektroniikka Oyj:n osakkeesta. Hinta vastaa 14,47 prosentin preemiota suhteessa osakkeen päätöskurssiin Helsingin pörssissä 13.6.2019.

Arvopaperimarkkinalain 11 luvun 22 §:n mukaan pakollinen ostotarjous tulee julkistaa kuukauden kuluessa tarjousvelvollisuuden syntymisestä eli viimeistään 15.7.2019. Preato Capital AB:n pyrkimys on aloittaa tarjousaika välittömästi Finanssivalvonnan hyväksyttyä ostotarjousasiakirjan, viimeistään 14.8.2019.

Preato Capital AB:n julkaisemat Ostotarjouksen keskeiset ehdot ovat kokonaisuudessaan tämän tiedotteen liitteenä. Yleiselektroniikka Oyj:n hallitus tulee arvopaperimarkkinalain mukaisesti julkistamaan lausunnon Ostotarjouksesta sen jälkeen, kun tarjousasiakirja on julkistettu.

Lisätietoa:

CEO Janne Silvennoinen

tel. +358 10 2891 292 tai +358 400 734 422

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.yeint.com

Yleiselektroniikka lyhyesti:

Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhin itsenäinen elektroniikan komponenttien jakelija. Käytämme markkinoinnissa Suomen ulkopuolella YE International nimeä. Vuonna 1969 Yleiselektroniikka aloitti myymälätoiminnan Helsingin keskustassa. Noista ajoista yritys on muuttunut paljon, vaikka edelleenkin myymälät ovat osa liiketoimintaamme. Toimimme 5 maassa ja meitä on 229 henkeä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti tuotannon siirtyessä maasta toiseen. Yleiselektroniikka Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Liitteet

Preato_Capital_ABPreato_Capital_AB.Engl

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa!

Vastuuvapaus: Sijoittaessa voit menettää rahaa. Tee sijoituspäätökset omalla vastuulla.