Etusivu » Hanna Maula nimitetty UPM-Kymmene Oyj:n viestintä- ja brändijohtajaksi

Hanna Maula nimitetty UPM-Kymmene Oyj:n viestintä- ja brändijohtajaksi

(UPM, Helsinki, 19.06.2019 klo 12.15 EET) – Kauppatieteiden tohtori Hanna Maula on nimitetty UPM-Kymmene Oyj:n viestintä- ja brändijohtajaksi 1. elokuuta 2019 alkaen brändijohtaja Elisa Nilssonin siirtyessä eläkkeelle syyskuussa.

Hanna on viimeksi toiminut viestintä- ja strategia-alan yrittäjänä Piilaaksossa. Aiempaa kokemusta hänellä on muun muassa Aalto-yliopiston ja Neste Oyj:n viestinnän johtotehtävistä. Hän on tutkimuksessaan paneutunut erityisesti johtamisen, strategian ja viestinnän kysymyksiin ja digiajan strategiaan.

Hanna on UPM:n sidosryhmäjohtoryhmän jäsen ja raportoi sidosryhmäjohtaja Pirkko Harrelalle.

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9-16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils

Jätä kommentti

etoro

Osta osakkeita ja kryptovaluuttoja eTorossa ilman välityspalkkioita!