Etusivu » Aspo allekirjoitti 20 miljoonan euron valmiusluottolimiittisopimuksen

Aspo allekirjoitti 20 miljoonan euron valmiusluottolimiittisopimuksen

Aspo Oyj
Pörssitiedote
12.6.2019 klo 12.00

Aspo allekirjoitti 20 miljoonan euron valmiusluottolimiittisopimuksen

Aspo Oyj on allekirjoittanut uuden 20 miljoonan euron suuruisen valmiusluottolimiittisopimuksen, jonka vastapuolena on Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Uuden valmiusluottolimiittisopimuksen laina-aika on kolme vuotta. Uusi sopimus korvaa vastaavan suuruisen 20 miljoonan euron valmiusluottolimiittisopimuksen, joka on ollut kokonaisuudessaan käyttämätön.

ASPO OYJ

Aki Ojanen
toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Harri Seppälä, Aspo Oyj:n rahoitusjohtaja, puh. +358 400 617 201, harri.seppala@aspo.com

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua. www.aspo.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi

Jätä kommentti

facebook twitter