Etusivu » LAPPEENRANNAN SKINNARILASSA VOI OLLA TEKEILLÄ SEURAAVA VAISALA

LAPPEENRANNAN SKINNARILASSA VOI OLLA TEKEILLÄ SEURAAVA VAISALA

Lehdistötiedote

Julkaistavissa 29.4.2019 klo 8.00

LAPPEENRANNAN SKINNARILASSA VOI OLLA TEKEILLÄ SEURAAVA VAISALA

’’Lappeenrannan Skinnarilassa voi olla tekeillä seuraava Vaisala’’, sanoo IVH Kampuksen hallituksen puheenjohtaja Petri Roininen. Hän on tänään Suomen Kasvuyrittäjien puheenjohtajan roolissa IVH Kampuksella Skinnarilassa puhumassa Etelä-Karjalan Yrittäjien kasvuyrittäjätapahtumassa yhdessä Saimian Business Millin Mikko Ojapellon ja Finnos Oy:n Jere Heikkisen kanssa.

Kasvuyrittäjien puheenjohtaja Petri Roininen perustelee näkemystään sillä, että Skinnarilan kampuksella ollaan yhteiskuntien ytimessä ympäristö- ja energia-asioiden parissa, Skinnarilaan on syntynyt merkittävä osaamiskeskittymä ja lisäksi Lappeenrannasta huokuu poikkeuksellisen hyvä tekemisen meininki. Roininen kuitenkin korostaa, että kaupungin olisi hyvä mahdollisimman selkeästi keskittää voimavarat Skinnarilan kehittämiseen, jotta kansallisesti ja kansainvälisesti kilpailukykyinen kriittinen massa voidaan saavuttaa. ’’Tässä työssä myös IVH Kampus haluaa olla mukana’’, hän sanoo.

IVH Kampus

Lappeenranta 29.4.2019

Lisätietietoja Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu Keskeiset tiedotusvälineet

Jätä kommentti

facebook twitter