Etusivu » Kotipizza Group Oyj: Kotipizza Groupin tilinpäätös 2018 on julkaistu

Kotipizza Group Oyj: Kotipizza Groupin tilinpäätös 2018 on julkaistu

Kotipizza Group Oyj

Pörssitiedote 24.4.2019, klo 9.00 (EEST)

Kotipizza Groupin tilinpäätös 2018 on julkaistu

Kotipizza Group Oyj on julkaissut tilinpäätöksensä vuodelta 2018 osoitteessa kotipizzagroup.com/fi/sijoittajat. Edellä mainitussa osoitteessa on julkaistu myös yhtiön vuosikertomus suomeksi sekä selvitys yhtiön hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkoista ja palkkioista. Dokumentit ovat saatavilla suomeksi. Kotipizza Groupin vuoden 2018 tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen pdf-tulosteet sekä edellä mainitut selvitykset on myös liitetty tähän tiedotteeseen.

Englanninkielinen tilinpäätös ja vuosikertomus liitteineen julkaistaan yhtiön verkkosivuilla torstaina 25.4.2019.

Kotipizza Group Oyj
Tommi Tervanen, toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat:
Tommi Tervanen, toimitusjohtaja
puh. +358 207 716 743

Viktor Söderberg, Orkla ASA:n Strategy, Development & New Growth Areas -yksikön talousjohtaja
puh. +47 481 32 361

Kotipizza Group lyhyesti
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2018 lopussa 280 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2018 oli 122,1 miljoonaa euroa. Kotipizza-ketju ja sitä hallinnoiva Kotipizza Oyj ovat osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy, meksikolaistyyppistä Chalupa-ravintolaketjua hallinnoiva Chalupa Oy, Social Burgerjoint -ravintolaketjua hallinnoiva The Social Burger Joint Oy sekä kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza -ravintolakonsepti, jonka ensimmäinen ravintola avattiin kesäkuussa 2018.
Tilikaudella 2018 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 71,1 miljoonaa euroa, Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 2,3 miljoonaa euroa, Social Burgerjoint -ketjun ravintoloiden myynti 2,9 miljoonaa euroa ja No Pizza -ravintolan myynti 0,4 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 91,5 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 9,39 miljoonaa euroa.

Liitteet

Kotipizza Group Q4 2018 FI_finalKotipizza Group vuosikertomus 2018Kotipizza Groupin tilinpäätös 2018 on julkaistuKotipizza Group Oyj Palkka- ja palkkioselvitys 2019Kotipizza Group Oyj Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä

Jätä kommentti

facebook twitter