Etusivu » Yli puolet DNA:n henkilöstöstä osallistuu osakesäästöohjelmaan

Yli puolet DNA:n henkilöstöstä osallistuu osakesäästöohjelmaan

DNA tarjosi maaliskuussa 2019 työntekijöilleen mahdollisuuden osallistua osakesäästöohjelmaan. Ohjelman tarkoituksena on ohjata DNA:n henkilöstön toimintaa strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi, sitouttaa henkilöstöä pitkäjänteisesti yrityksen toimintaan ja palkita osakkeen mahdollisen arvonnousun kautta.

DNA:n henkilöstöstä 57 % ilmoittautui osakesäästöohjelman ensimmäiselle säästökaudelle 2019-2020. Kertyneillä säästöillä hankitaan osallistujille DNA:n osakkeita markkinalta vallitsevaan markkinahintaan neljännesvuosittain tulosjulkistusten jälkeen. DNA:n henkilöstön enemmistöstä tulee nyt myös yhtiön osakkeenomistajia.

“Olemme todella iloisia, että näin suuri osa DNA:laisista lähti mukaan osakesäästöohjelmaan. Vastaaviin ohjelmiin verrattuna DNA:n ohjelmaan osallistuminen oli poikkeuksellisen suurta. Haluamme näin sitouttaa DNA:laisia entistä paremmin yhtiöön ja palkita heitä DNA:n menestyksestä”, toteaa henkilöstöjohtaja Marko Rissanen.

Osakesäästöohjelman yksityiskohdista tiedotettiin pörssitiedotteella 1.3.2019.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Marko Rissanen, DNA Oyj, 044 220 3230, marko.rissanen@dna.fi
DNA:n viestintä, 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Jätä kommentti

facebook twitter